Over Dyon

About me

My story

Mijn naam is Dyon Coenders, het gezicht achter Dyvine.
Ik ben enorm gepassioneerd en gedreven als het gaat om het ontvangen van klanten en het delen van mijn creativiteit. Met meer dan 8 jaar ervaring in het kappersvak, heb ik de kans gehad om veel te leren en te groeien. Ik blijf altijd up-to-date met de nieuwste trends en technieken door middel van trainingen en ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Ik streef ernaar een vertrouwde band te creeren met elke klant, waarbij de juiste keuzes worden gemaakt die aansluiten bij hun wensen en stijl.

Mijn droom is werkelijkheid geworden met de opening van Dyvine Studio op 1 Juni 2024. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen in mijn salon, waar jullie niet alleen een frisse coupe zullen krijgen, maar ook kunnen genieten van een fijne en vertrouwde sfeer.

Why Us

Waarom nou kiezen voor Dyvine Studio?

Bij Dyvine omarmen we een visie waarin kwaliteit voorop staat. Wij zijn toegewijd aan het leveren van jaren ervaring die verder gaat dan alleen het knippen van haar. In onze stoel streven wij ernaar om een vertrouwd gevoel te creëren, waar elke klant zich gewaardeerd en op zijn gemak voelt. Onze passie voor het kappersvak is tastbaar in elke behandeling, waardoor we niet alleen uiterlijke transformaties realiseren, maar ook het innerlijke zelfvertrouwen van onze klanten versterken.

Wij staan altijd voor u klaar
0 %
Kom langs met of zonder afspraak
0 %
Kwaliteit, warme sfeer, unieke ervaring.
0 %

Location

Waar zit Dyvine Studio gevestigd?

Dyvine Studuio

Boek je afspraak vandaag nog!

Vragen? Bel gerust of neem contact op voor meer informatie.

Volg ons op social media voor de nieuwste informatie en en de beste tips & tricks.

Meer weten over onze behandelingen?

Contact

© 2023 Created with Royal Elementor Addons